UK Bookmakers

Generația de copii XL, care nu va mai trăi să-și îngroape părinții | „Se ținea cu mâinile de cap și îmi cerea ceva dulce”

Scris de NS. Posted in Sanatate


Cercetatorii ne spun ca substanta dulce activeaza aceiasi receptori din creier pe care ii stimuleaza si drogurile. Se declanseaza productia de dopamina, hormonul care produce placere, iar creierul incepe sa ceara si mai mult zahar.
Romanii au ajuns sa manance, in medie, 30 de kilograme intr-un an, fiindca e ascuns in mai toata mancarea procesata si in timp ce vanzarile cresc, romanii se imbolnavesc.

Ceva a mers foarte prost in evolutia umanitatii, cel putin in ultimii 30 de ani, succesul economic vine mana in mana cu esecul fiziologic. In timp ce milioane de oameni mor de foame, la propriu, alte milioane mor de prea multa mancare.

Dr. Bogdan Moldovan, chirurg: „OMS a declarat obezitatea ca fiind o boala incurabila chiar si este prima cauza evitabila de deces, depasind fumatul.”

Din anii ’80 incoace, obezitatea s-a triplat in Europa. Suntem in trend… 30% dintre romani sufera de obezitate, iar 20% sunt supraponderali. Ingrijorator este ca numarul copiilor supraponderali a crescut cu 18%.

Dr. Anamaria Iulian, medic nutritionist: „Jumatate din copiii din Romania sunt supraponderali si jumatate din ei sunt obezi. Eu am in cabinet copii care la 10 ani au 80 de kg, la 14 ani au 100, la 15 ani – 147 kg, la 19 ani – 170.”

http://directproprietar.pro/Generaia-de-copii-XL--care-nu-va-mai-tri-s-i-ngroape-prinii--Se-inea-cu-minile-de-cap-i-mi

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020