De ce unii OAMENI sunt atraşi de PARFUMUL CORPULUI. Rezultate SPECTACULOASE

Scris de Roxana Roseti. Posted in Social


Compania franceza Etat Libre D'Orange a decis nu demult să realizeze analiza substanţelor aromate din transpiraţia nealterată, din sângele, saliva şi chiar materialul seminal al unor persoane, în scopul de a le reproduce ca parfumuri. Rezultatele au fost considerate spectaculoase.

Specialiştii spun că transpiraţia alterată distruge unul dintre elementele atractive ale partenerului sau partenerei: mirosul propriu şi natural al corpului. În replică, parfumul le îndepărtează pe amândouă - una buna şi alta rea, potrivit Infoniac.

Ne-a înzestrat natura

Tot specialiştii sunt cei care spun că transpiraţia pură, proaspătă şi nealterată constituie un atribut cu care ne-a înzestrat natura, „una din cele mai fermecătoare atracţii erotice, pe care o respingem cu buna ştiinţă, parfumându-ne. Analizele companiei franceze au demonstrat că, atât bărbaţii, cât şi femeile se simt mai atraşi de asemenea "parfumuri umane", existente chiar în natura, pentru a crea atracţia dintre parteneri, decât de parfumurile florale concepute tot de natură, dar pentru a atrage fluturi, albine sau alte insecte.

Experţii sunt de părere că actualele deodorante, axate adesea pe parfumuri vegetale, sunt de perspectivă scurtă. Laboratoarele au şi început să reproducă parfumurile corporale masculine şi feminine, iar în viitor se pare că această tendinţă va continua.
Experţii consideră că piaţa va prefera parfumuri cu rezonanţă de lemn de santal, cedru şi mosc, de caramel şi vanilie, toate fiind mai aproape de cele ale corpului uman.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-unii-oameni-sunt-atrasi-de-parfumul-corpului-rezultate-spectaculoase-1069159.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024