Datorita deputatului Ion Marocico de la ucraineni, 1300 de locuitori din Bistra si Valea Viseului vor avea semnal la telefon

Scris de IR Rosiianu. Posted in Social


Sunt cat se poate de sigur de faptul ai nostri alesi mai mici sau mai mari au trecut cel putin odata prin Bistra si Valea Viseului atunci cand erau in campanile electorale care au avut loc de la Revolutie incoace.
Si, la fel de siguuur sunt si de faptul ca atucni cand s-au aflat acolo chiar si in ultima vreme NU AU AVUT semnal la telefon.

Cu toate acestea, ei bine, NIMENI NU A FACUT NIMIC.
In acest context, in plina democratie  cei 1300 de locuitori din acea zona au ramas la statutul de cetateni europeni de joasa speta, pentru ca nimeni nu s-a batut si pentru drepturile lor.
A facut-o recent insa, dup ace a patit si el acelasi lucru, actualul deputat Ion Marocico al Uniunii Ucrainenilor din Romania.
El a sustinut recent o interpelare in plenul Camerei Deputatilor si i-a inmanat o scrisoare ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Dan Nica.
Apoi, tot in nume personal a facut adrese tuturor firmelor de telefonie mobile si le-a prezentat situatia din zona Bistra – Valea Viseului.
A dezvoltat subiectul si la Radio Romania Actualitati, zilele trecute, in cadrul emisiunii „Tribuna partidelor politice”.
Pana la urma demersurile au fost incununate de success, motiv pentru care ii indemnam sip e altii sa-I urmeze exemplul.
I-au raspuns cei de la Vodafone care au garantat faptul ca pe parcursul zilelor urmatoare vor trimite o echipa de specialist acolo sa faca masuratorile de specialitate, ca sa vada unde se poate amplasa releul, la ce inaltime si ce raza de acoperire va avea.
In numele locuitorilor de acolo va zic BRAVO domnule deputat!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020