UK Bookmakers

Stegulețe tricolore oferite băimărenilor de tinerii social-democrați

Scris de PSD. Posted in Social


Ziua Națională a României a fost un prilej de sărbătoare și pentru tinerii social-democrați băimăreni, conduși de președintele organizației municipale, Florin Valer Bratu. Astfel, vineri, 1 Decembrie 2017, reprezentanți ai TSD Baia Mare, alături de președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan, dar și de secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza au organizat o acțiune frumoasă pe străzile din municipiu. Înainte ca parada militară să defileze în Baia Mare, reprezentanții TSD au oferit tuturor celor întâlniți în zona Centrului Nou – Catedrala Ortodoxă Episcopală ”Sfânta Treime”, stegulețe tricolore.
”Am dorit să marcăm într-un mod special Ziua Națională a României. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii mei în cadrul ultimei ședințe de partid, dar și după o consultare prealabilă cu președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan, am considerat că această lună, decembrie, trebuie sărbătorită așa cum se cuvine.

Și am considerat că, o zi atât de importantă cum este Ziua Națională am putea să o celebrăm oferind stegulețe tricolore băimărenilor, acest simbol de veacuri al neamului român. Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat în acțiune, apreciez ajutorul oferit de conducerea TSD Maramureș, dar și prezența extrem de importantă în mijlocul nostru a secretarului de stat în Ministerului Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, fostul președinte al tineretului social-democrat din județ. Mândru că sunt român, mândru să fiu maramureșean, mândru că sunt băimărean”, a declarat Florin Valer Bratu, președintele TSD Baia Mare.
Și președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan  a precizat că, înafara acestei acțiuni organizate de TSD Baia Mare, luna decembrie va aduce alte evenimente gândite și pregătite de tinerii social-democrați din Maramureș. ”Mă bucur să văd atât de multă implicare din partea colegilor mei de la organizația de tineret din Baia Mare. Suntem o echipă nouă, o echipă tânără, iar în numai două luni am dovedit că suntem și o echipă sudată. Am participat, împreună, la Congresul de realegere al președintelui TSD la nivel național, Gabriel Petrea, ministrul Dialogului Social, am avut deja o acțiune umanitară pe Valea Vaserului, în Vișeu de Sus, iar acum am continuat în Baia Mare. Luna decembrie va aduce și alte momente frumoase pe care TSD dorește să le ofere maramureșenilor, iar prin tot ceea ce facem dorim să demonstrăm că, deși suntem tineri, suntem responsabili și implicați în acțiunile sociale. Personal, îi felicit pe colegii mei din TSD Baia Mare și în special pe președintele lor, Florin Bratu pentru modul în care au gândit să celebreze importanta zi de 1 Decembrie. În ceea ce privește prezența în municipiu a secretarului de stat, Cosmin Butuza, doresc să îi mulțumesc pentru faptul că se ține de cuvânt, așa cum a promis, și continuă să fie alături de TSD Maramureș nu doar cu sfaturi importante, ci și cu prezența. Sunt mândru de întreaga noastră echipă, sunt mândru de cei care, prin multă muncă și determinare au ajuns în structurile guvernamentale și ne reprezintă cu cinste de pe cele mai înalte poziții”, a conchis președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019