UK Bookmakers

Senatorul american John McCain: R.Moldova trebuie să știe că o vom ajuta în cazul unor prejudicii economice

Scris de rgnpress.ro. Posted in Sos Romania


Ucraina, Georgia și Republica Moldova trebuie să știe că noi le vom ajuta în cazul unor prejudicii economice (venite din partea Rusiei, - n.r.), sau a unor probleme în aprovizionare cu energie. Declarația a fost făcută joi de senatorul american John McCain în cadrul unei conferințe pe care a susținut-o după ce a revenit din Ucraina, transmite UNIMEDIA, preluat de Romanian Global News.

„Într-o măsură oarecare, acordând un ajutor pe termen scurt Georgiei

și Republicii Moldova în această perioadă de tranziție, noi, cei din Occident putem convinge Ucraina și alte țări din regiune că pot conta pe noi," a declarat John McCain.

Totodată senatorul american a reamintit că presiunile Rusiei se extind asupra tuturor țărilor din Parteneriatul Estic. Moscova „a încercat să împiedice Republica Moldova de la semnarea Acordului de Asociere cu UE prin blocarea importurilor de vin moldovenesc, amenințarea de blocare a aprovizionării cu gaze naturale, și sugerând că ar putea ațâța separatismul în Transnistria".

„În pofida provocărilor tot mai mari cu care ne confruntăm în Orientul Mijlociu, Asia, dar și în alte părți ale lumii, nu putem uita că acțiunile noastre de a vedea Europa întreagă, liberă, și pașnică deocamdată nu se află la o etapă finală. Această luptă continuă și astăzi în Ucraina, în Republica Moldova, în Georgia, precum și în alte țări din Europa de Est," a subliniat John McCain.

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/politic/11725-senatorul-american-john-mccain-rmoldova-trebuie-s-tie-c-o-vom-ajuta-in-cazul-unor-prejudicii-economice.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020