UK Bookmakers

În timp ce găstile politicienilor români se scuipă între ele la Bucuresti, Budapesta își continuă planul de destabilizare a României

Scris de RP. Posted in Sos Romania


În timp ce Ponta și Băsescu își aruncă reciproc zoaie în cap la București, antrenând în războiul pentru ciolan și instituțiile statului român, Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, declară la Târgu Mureş, că "mărşăluirea secuilor a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea autonomiei", iar Ungaria este "un partener interesat în succesul" acesteia, conform Mediafax, preluat de romanian Global News.

"Consider că mărşăluirea secuilor din 1990 încoace a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea

autonomiei secuimii. Autonomia secuimii nu este ceea ce ne-a îndepărtat ani de-a rândul, după 1990, şi la jumătatea de drum spre autonomia secuimii ştim acum că va fi o mărşăluire lungă", a declarat provocator Kover Laszlo.

Emisarul Budapestei a declarat jurnaliştilor că, până în prezent, "au profitat de naturalizarea preferenţială" mai mult de 500.000 de cetăţeni români de etnie maghiară, peste 90.000 dintre cei care au dublă cetăţenie, adică 18 la sută, înregistrându-se ca viitori votanţi la alegerile care se vor desfăşura în Ungaria în primăvara acestui an.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/politic/11821-in-timp-ce-gstile-politicienilor-romani-se-scuip-intre-ele-la-bucureti-budapesta-ii-continu-planul-de-destabilizare-a-romaniei.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020