UK Bookmakers

Începe destabilizarea R. Moldova? Regiunea transnistreană solicită examinarea posibilităţii de aderare la Federaţia Rusă

Scris de RGN. Posted in Sos Romania


Preşedintele sovietului suprem de la Tiraspol, Mihail Burla, a expediat o adresare preşedintelui Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Narâşkin, în care solicită examinarea posibilităţii de aderare la Rusia a regiunii transnistrene. Informaţia a fost furnizată de BBC, cu referire la publicaţia rusească Vedomosti, scrie www.publika.md, preluat de Romanian Global News.

Solicitarea a urmat după un proiect de lege propus de deputaţii Partidului "Russia dreaptă" cu privire la simplificarea procedurii de anexare a noilor teritorii la Federaţia Rusă.

Publika.md aminteşte că ambasadorul Ucrainei în Moldova, Serghei Pirojkov, fiind invitat la emisiunea Fabrika, a declarat că "după ce Rusia va ocupa un teritoriu din Ucraina, va dori şi regiunea transnistreană".

Anterior, şi directorul de programe IPP, Oazu Nantoi, a declarat în cadrul emisiunii Fabrika că după ce Rusia va anexa Crimeea, va veni şi rândul regiunii transnistrene.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=12620:incepe-destabilizarea-r-moldova-regiunea-transnistrean-solicit-examinarea-posibilitii-de-aderare-la-federaia-&catid=47:politic&Itemid=78

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020