UK Bookmakers

Au protestat față de menținerea în funcție a ambasadorului Marius Lazurcă

Scris de Iulia Modiga. Posted in Sos Romania


Un grup de tineri, membri și simpatizanți ai Platformei unioniste Acțiunea 2012, au protestat în fața ambasadei României la Chișinău față de menținerea în funcție a ambasadorului Marius Lazurcă.
Anterior, 30 de asociații nonprofit din cadrul coaliției unioniste au solicitat retragerea din funcție a ambasadorului României în Republica Moldova, iar răspunsul confuz al Ministerului de Externe de la București, precum și lipsa de reacție față de cererea organizațiilor au determinat desfășurarea unui prim protest stradal. Platforma unionistă Acțiunea 2012 anunță că manifestațiile vor continua în acest sens, inclusiv la Ministerul Afacerilor Externe al României.

,,Numărul asociațiilor din România și din Republica Moldova care sprijină demersul Acțiunii 2012 este în creștere. Consiliul Unirii, Uniunea Românilor din Basarabia, Bucovina și Ținutul Herța, Fundația Culturală Ion și Doina Aldea Teodorovici și-au exprimat nemulțumirea față de prestanța ambasadorului Lazurcă, pe care îl acuză de incompetență și de menținerea unor legături cu forțe antiromânești și separatiste. Întreaga societate civilă care se ocupă de problematica Basarabiei cere demiterea acestui ambassador, poate cel este poate cel mai slab pregătit din ultimii 20 de ani”, a declarat la protest George Simion, secretarul general al Platformei unioniste Acțiunea 2012.

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020