Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI denunță acțiunile promotorilor vectorului pro-rusesc de la Chișinău

Scris de RGN. Posted in Sos Romania


Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI denunță acțiunile promotorilor vectorului pro-rusesc, care murdăresc Chișinăulcu inscripții menite să denatureze adevărul istoric și să batjocorească identitatea tuturor, transmite Romanian Global News citând un comunicat al organizației.
Mesajele mincinoase mizează pe crearea unor tensiuni și a unor false dezbateri în rândul populației, în pragul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
Astfel, în cadrul campaniei Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI ,,Unirea înseamnă”, care are scopul de a informa oamenii cu privire la implicațiile reunirii cu România pentru cetățeanul simplu,

voluntarii mișcării vor organiza o acțiune de înlăturare a inscripțiilor care urâțesc zidurile din oraș. Evenimentul va avea loc astăzi, 28 octombrie, începând cu ora 15.30, la intersecția străzilor Columna și Gavriil Bănulescu-Bodoni și la care vor participa zeci de persoane dornice să locuiască într-un oraș curat și prosper.

,,După ce am apărat cu succes pietonala, acum vrem să redăm orașului un aspect mai curat. Vom ieși să acoperim toate inscripțiile și graffiti-urile degradate, inserate pe clădiri noi sau care conțin îndemnuri de deturnare a cursului nostru de dezvoltare Vestic. Le vom șterge pe toate”, a declarat Mia Bucătaru, coordonatorul proiectului ,,Unirea înseamnă”.

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI doresc să transmită un mesaj autorităților, care în ciuda amenințărilor și șantajului din partea Federației Ruse, evită să întreprindă măsuri concrete de soluționare a acestor conflicte. Astfel, proiectul ,,Unirea înseamnă” va informa populația cu privire la beneficiile reunirii cu România, iar evenimentele din cadrul campaniei vor avea drept scop bunăstarea societății și apropierea de valoriile și tradițiile europene.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=15257:micarea-civic-tinerii-moldovei-denun-aciunile-promotorilor-vectorului-pro-rusesc-de-la-chiinu&catid=52:asociatii--ambasade&Itemid=73

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020