Mai multe maşini cu numere de înmatriculare româneşti au fost incendiate la periferia de est a Romei

Scris de GN. Posted in Sos Romania


Ioan Pop, un român cunoscut la Roma pentru activitatea din comunitate, a ajuns la locul incendiului la ora şase şi a declarat pentru Hotnews.ro că suspectează un act de rasism: "Cinci maşini cu număr românesc, toate parcate pe aceeaşi stradă, au fost efectiv distruse de flăcări. De obicei, sâmbăta seară, în zona respectivă nu găseşti un loc de parcare. În mod curios, ieri seara, strada era liberă. Acum două săptămâni, exact în acelaşi cartier, a fost incendiată o altă maşină cu număr românesc. Proprietarul maşinii nu a vrut să facă plângere la poliţie, a spus că oricum nu se rezolvă nimic. Cred că este un episod de rasism evident", a declarat Ioan Pop.

Sâmbătă, la Roma s-a desfăşurat o manifestaţie de amploare organizată de partidul extremist Liga Nordului. Matteo Salvini, liderul Ligii Nordului, cunoscut pentru poziţia sa anti-imigraţie, a anunţat că în scurt timp, formaţiunea se va alia la nivel european cu partidul lui Marine Le Pen. "Nu mai vrem contracte de muncă şi salarii româneşti pentru camionagii noştri", a mai declarat Salvini, referindu-se la italienii care ar primi salarii mai mici, din cauza concurenţei colegilor români.

http://www.directproprietar.ro/Mai-multe-maini-cu-numere-de-nmatriculare-romneti-au-fost-incendiate-la-periferia-de-est-a-Romei

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020