UK Bookmakers

Diaspora, reunită la București

Scris de Iulia Modiga. Posted in Sos Romania


Platforma Unionistă Acţiunea 2012 are deosebita plăcere de a vă invita să participați la Reuniunea Diasporei din România și Republica Moldova, care va avea loc pe 3-5 aprilie 2015, la Palatul Parlamentului din București.
La eveniment vor participa peste 100 de reprezentanți ai asociațiilor de români din străinătate. Scopul principal al Reuniunii vizează dezbaterea principalelor probleme cu care se confruntă românii de pe cele două maluri ale Prutului în țările de reședință și conlucrarea în vederea apropierii dintre România și Republica Moldova.

Pentru acces la Camera Deputaților este necesar să transmiteți datele de identificare (nume, serie de CI sau CNP) ale jurnalistului care poate participa la congres până miercuri, 1 aprilie, ora 11:00, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la numărul de telefon 0727689615. Accesul se face de vineri, 3 aprilie, începând cu ora 14:15, pe la intrarea dintre strada Izvor, nivel S2 (parter).

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020