UK Bookmakers

Un pieton moare în fiecare zi pe şoselele din România

Scris de Remus Vlad. Posted in Sos Romania


 Statisticile Poliţiei sunt îngrijorătoare în ceea ce priveşte numărul pietonilor care ajung, din inconştienţă, sub roţile maşinilor pe şoselele din România.
Considerată a doua cauză, după viteză, pentru producerea tragediilor rutiere, traversarea prin loc nepermis a drumurilor a luat, în primele cinci luni ale acestui an, 155 de vieţi. Pe lângă acestea, 570 de oameni au fost grav răniţi în cele 719 accidente grave petrecute pe şosele din vina pietonilor.
Fie că vorbim despre copii care aleargă pe stradă atunci când ies de la şcoală, de cheflii care se întorc de la birt pe patru cărări sau de oameni care trec pe partea cealaltă a drumului în grabă şi fără să se asigure, sunt cazuri în care unii dintre aceştia sunt victime sigure.

De altfel, în primele cinci luni din 2015, agenţii de la Rutieră au dat 104.000 de amenzi pietonilor care au încălcat regulile de circulaţie.

Pe de altă parte, 16.200 de şoferi au rămas fără permis pentru că nu au acordat prioritate oamenilor care treceau pe zebră sau la culoarea verde a semaforului pentru pietoni.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/pieton-moare-fiecare-soselele-din-romania-542892.html

 

 

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020