UK Bookmakers

Klaus Iohannis, impresionat de gestul tinerilor unioniști de la Chișinău: “Ne vom împlini visul”

Scris de RL. Posted in Sos Romania


Președintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru tinerii unioniști care au venit de la Chișinău la București.
Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București. Din păcate, nu voi fi în țară și nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiți convinși că mi-ar fi făcut o reală plăcere. Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toată forța unei generații care se simte profund europeană, că drumul nostru are o destinație comună. Vom dovedi tuturor că, oricât de mult efort va trebui să depunem și oricât va dura, ne vom împlini visul de a fi împreună în Europa. Sunt convins că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci și în comuniune. Vă mulțumesc pentru efortul vostru!

O mie de basarabeni vor cere astăzi, în Piaţa Universităţii din Capitală, unirea Republicii Moldova cu România.

Asta după ce ieri au refăcut simbolic podul de flori de peste Prut, la Ungheni. Astăzi, la ora 14, moldovenii îi aşteaptă pe bucureşteni să le susţină demersul şi să meargă împreună spre Cotroceni.

Tinerii basarabeni au fost întâmpinaţi de mii de români care au venit cu flori la Ungheni. Podul de flori a fost reînfăptuit după 24 de ani. Prima astfel de acţiune a avut loc în 1990, iar a doua după un an. Azi, tinerii basarabeni au fost copleşiţi de emoţii atunci când au păşit pe teritoriul României.

http://obiectiv-romania.ro/klaus-iohannis-impresionat-de-gestul-tinerilor-unionisti-de-la-chisinau-ne-vom-implini-visul/

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020