UK Bookmakers

Unioniştii, ţinta batjocorii la Cotroceni | Tinerii basarabeni au fost trataţi ca rudele sărace de Administraţia Prezidenţială

Scris de NS. Posted in Sos Romania


TREI GESTURI:

Primul gest:

Presedintele Klaus Iohannis a cautat o cale pentru a evita intalnirea cu miile de studenti basarabeni care au venit duminica la Bucuresti sa ii ceara Unirea. Seful statului a explicat ca nu poate sa ii primeasca deoarece este plecat din tara.

In realitate la ora cand tinerii basarabeni au venit la Bucuresti, presedintele Iohannis se afla in tara, la Sibiu.
A fost pentru prima data cand aeronava prezidentiala a plecat fara seful statului de pe Otopeni facand escala la Sibiu pentru ca presedintele sa plece in vizita oficiala in Regatul Spaniei.

Cu toate ca se stia exact cand tinerii basarabeni vor sosi in Bucuresti, presedintele a ales calea plecarii din Bucuresti pentru a evita o intalnire cu acestia. Evident poate explica gestul ca fiind unul diplomatic, nevrand sa provoace Rusia, dar uneori astfel de gesturi fac mai mult rau decat bine.

„Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti. Din păcate, nu voi fi în ţară şi nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiţi convinşi că mi-ar fi făcut o reală plăcere”, a scris, duminică, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, referindu-se la cei circa 1.000 de tineri care au pornit, în 5 iulie, din Chişinău spre Bucureşti, după Marea Adunare Naţională, mergând pe jos într-o încercare de a reface „Marşul lui Ştefan cel Mare”.

Al doilea gest:

Intr-un final, tinerii basarabeni au fost primiti la Palatul Cotroceni de niste consilieri ramasi la Bucuresti si care nu l-au insotit pe seful statului in vizita in Spania.  Au fost primiti- culmea, in Sala Unirii- dar NU li s-au dat nici macar scaune.

Al treilea gest:

„Reprezentantii Administraţiei Prezidenţiale au transmis tinerilor aprecierea domnului Preşedinte Klaus Iohannis faţă de efortul depus. În cadrul întâlnirii cu liderii Platformei Unioniste Acţiunea 2012, reprezentanţii instituţiei prezidenţiale şi-au exprimat deschiderea pentru consolidarea dialogului cu societatea civilă din ambele ţări, implicată în problemele din Republica Moldova”, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.


 

Grupul de tineri din Republica Moldova care au parcurs drumul de la Chişinău la Bucureşti au fost primiţi duminică la Palatul Cotroceni, de către reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale, consilierul prezidenţial Laurenţiu Ştefan şi consilierul de stat George Vladimir Duhan, potrivit sursei menţionate.

Klaus Iohannis a refuzat PRINCIPALA CERERE  a tinerilor basarabeni.

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să „pornească discuţii legate de viitorul comun” al României cu R. Moldova şi să înfiinţeze o comisie prezidenţială „pentru stabilirea beneficiilor viitoarei uniri”, spunea, duminică, pentru MEDIAFAX, preşedintele Acţiunii 2012, George Simion, citat de flux24.ro

http://www.directproprietar.ro/Unionitii--inta-batjocorii-la-Cotroceni--Tinerii-basarabeni-au-fost-tratai-ca-rudele-srace-de

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020