UK Bookmakers

Despre cat de prefacuti si perversi sunt cei de la ActualMM in cazul HCM

Scris de IR Rosiianu. Posted in Sport


Citesc si nu-mi vine sa cred!

Asa zisii colegi de la ActualMM au publicat ieri un articol prin care se prefac ca deplang soarta fetelor de la HCM si mai ca-si si exprima in el ingrijorarea ca e jale mare la club.

Noroc mare ca articolul e scris prost si ca, intr-o zi de la postare abia a strans cateva sute de cititori, fapt ce arata acuta decredibilizare a acestor purtatori de legitimatii de presa.

 

„Problemele financiare de la echipele de handbal din Baia Mare îi va priva pe suporterii maramureşeni de posibilitatea urmăririi pe viu a Final Four-ul Cupei României din acest an. Primăria din Baia Mare a anunţat FRH că nu mai poate organiza turneul final al Cupei la feminin, programat în perioada 19-20 mai. În aceste condiţii, competiţia, transmisă în direct de Digi Sport, se va disputa pe teren neutru. CSM Bucureşti, HCM Baia Mare, Dunărea Brăila, HCM Roman, SCM Craiova, HC Zalău, Rapid şi Unirea Slobozia sunt cele opt calificate în sferturile Cupei, dintre care se vor alege participantele la Final Four.”, asta sustin ei in articolul care se incheie c-o alta fraza memorabila: „HCM Baia Mare a câştigat ultimele trei ediţii ale Cupei României, după destrămarea lui Oltchim Râmnicu Vâlcea.”

Altfel spus, se recunoaste fatis faptul ca HCM-ul sefului lor Catalin Chereches - acum inchis pentru fapte deloc de buna purtare, cel care i-a stipendiat din plin pentru a-i fi ponegriti adversarii de orice fel - s-a catarat abrupt pe cadavrul unei echipe.

Scriam la acea vrem ca intregul demers al lui Catalin se datoreaza NUMAI faptului ca i-a picat cu tronc Ada Nechita, cea indelung iubitoare de baieti rai, cum am si scris candva intr-un alt articol.

A curs lapte si miere dupa cum stiti, exact pana-n momentul in care Ada i-a intors spatele beizadelei din propozitie.

Ca o ciudata coincidenta, dintr-o data, au si aparut problemele cu finantarea, la acest club mai intai, apoi la intregul sport local.

Ca sa demonstreze ca el e Dumnezeul, Catalin Chereches a bagat pana la prasele stiletul nemerniciei in inima sportivilor si a iubitorilor de sport din Baia Mare.

Cum aia e alta tema, iata ca, in articolele atasate acestor randuri, ziaristii sai de curte se fac a nu sti de ce s-a ajuns in aceasta situatie la HCM si de ce clubul are probleme.

Le-am spus noi, dar nu ne asteptam ca ei sa inteleaga sau sa recunoasca!

Este peste puterile lor!

Pana atunci noi va spunem ca HCM Baia mare va juca impotriva celor de la HC Zalau, astfel avand o cale deschisa catre Final Four-ul Cupei Romaniei.

Programul partidelor din sferturi:
HCM Baia Mare – HC Zalău
SCM Craiova – HCM Roman
HC Dunărea Brăila – CSM Unirea Slobozia
CS Rapid București – CSM București

http://actualmm.ro/cupa-romaniei-baia-mare-nu-va-organiza-turneul-final-programat-in-19-20-mai/

http://www.esaracul.ro/epareri/957-fetis-adei-nechita-ii-plac-baietii-rai.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020