UK Bookmakers

FCM Baia Mare a defilat cu Steagu'. ”Sperăm să ţinem pasul cu federaţia care ne depunctează la fiecare săptămână”

Scris de Carmen BIZĂU. Posted in Sport


FCM Baia Mare a primit, duminică, vizita echipei FC Braşov în etapa 7 a play-off-ulul Ligii 2, Seria 2, şi a reuşit să îi învingă cu scor de neprezentare, 3-0. Este a doua victorie în acest turneu pentru gruparea maramureşeană, care rămâne însă ultima în play-off din cauza celor opt puncte scăzute de FRF.
Băimărenii au atacat poarta ”stegarilor” încă din minutul 4, când Codoban a şutat de la 25 de metri, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă bara colţului lung. O ţintă mult mai bună a avut însă Vasile Pop, care de la 14 metri lateral dreapta l-a învins pe Căucă şi a deschis scorul. Era minutul 37. Din acest moment, partida a fost mai incitantă, braşovenii având şi ei şansa să înscrie până în pauză.

Avram (40) a fost la finalul unei faze create de oaspeţi mai mult dintr-o reacţie de orgoliu, însă mingea trimisă de la 20 de metri n-a vrut să intre în plasă şi s-a dus peste transversală.

În partea secundă, Balaure aduce echipa băimăreană în avantaj în minutul 69, când Sîrbu i-a centrat în careu, iar al treilea gol al grupării de sub Dealul Florilor a fost marcat de Sîrbu în minutul 77, fiind asistat de Vasile Pop. Faza acestei noi reuşite a fost identică cu golul de 2-0. FC Braşov a mai avut reacţii, dar după golul doi nu a mai reuşit să atace într-un mod periculos poarta băimărenilor.

Toma: „Sperăm să ţinem pasul cu federaţia care ne depunctează la fiecare săptămână”

Miercuri, FCM Baia Mare joacă din nou acasă, de această dată împotriva echipei din Mioveni, până atunci antrenorul Dorin Toma sperând ca jucătorii săi să-şi revină şi să fie în formă pentru a mai obţine un nou succes. Totodată, tehnicianul FCM-ului doreşte să schimbe primul ”11”, astfel urmând a le da o şansă tuturor jucătorilor din lot.

„A fost un meci foarte greu pe care l-am controlat cred că din primul până în ultimul minut. Îmi felicit jucătorii pentru dăruirea şi atitudinea pe care au avut-o astăzi. Deşi avem problemele cu depunctarea şi celelalte griji, băieţii joacă un fotbal frumos şi aşa vom juca până la capăt. Sperăm să facem cât mai multe puncte şi să ţinem pasul cu Federaţia, care ne depunctează la fiecare săptămână. Toate meciurile le jucăm la victorie. Vom vedea cum ne revenim până la jocul de miercuri. Avem şi alţi jucători în lot care vor intra în primul 11 şi la care cum îi vine rândul să joace cât mai bine şi o să vedem ce va fi din vară încolo. Şi înainte cred că am jucat bine, numai că era presiunea pe care o aveam cu play-off-ul. După calificarea în play-off şi problemele cu depunctarea altă presiune nu mai avem decât să facem un joc frumos. Să ne bucurăm suporterii care vin la jocuri. Le mulţumim pe această cale şi îi aşteptăm într-un număr cât mai mare, pentru că singura satisfacţie a noastră este să avem spectatori cât mai mulţi la stadion în acest moment”, a declarat tehnicianul băimărean.

Jucătorii băimăreni au reuşit să învingă de două ori în play-off echipa din Braşov, 3-2 în deplasare şi 3-0 acasă, şi rămân motivaţi pentru meciul de miercuri cu CS Mioveni.

FCM BAIA MARE    3
FC BRAŞOV    0
V. Pop '37, Balaure '69, Sîrbu '77

Ormenişan (Roşiianu '83) - Duruş, Sg. Oltean, Fl. Ilie (Daminuţă '34), Aniţoiu - A. Ignea (cpt.), Codoban - Vasilache, C. Sîrbu, Balaure (D. Munteanu '70) - V. Pop
Rezerve neutilizate: Bota - Buşu, Şter, Codin
Antrenor: Dorin Toma

Căucă - Ş. Moraru, Istrofor, M. Marin, Pamfile - Rz. Avram, Alupoaie (Vl. Munteanu '70), Sil. Pană, Andor - Mug. Buga (cpt.)(Al. Coman '61), Bg. Rusu (D. Ene '54)
Rezerve neutilizate: D. Mutu - Livan, Negotei, I. Manole
Antrenor: Adrian Szabo

Stadion: ”Viorel Mateianu” (Baia Mare); Arbitru: Paul Unimatan (Zalău); Asistenţi: Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Marius Bălan (Dej).

http://liga2.prosport.ro/seria-2/campionat/fcm-baia-mare-a-defilat-cu-steagu-speram-sa-tinem-pasul-cu-federatia-care-ne-depuncteaza-la-fiecare-saptamana-15326667

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020