UK Bookmakers

Batalie mare pentru trofeu

Scris de Stefan Gavan. Posted in Sport


Editia din 2016 a Cupei Romaniei incheie un sezon de vis al handbalului feminin romanesc. 15 jucatoare din lotul largit al Romaniei pentru Jocurile Olimpice isi dau intalnire vineri si sambata pe parchetul Salii Povalente din Cluj-Napoca.
HCM Baia Mare (detinatoarea trofeului), campioanele Europei de la CSM Bucuresti, HCM Roman (finalista editiei din 2014) si Dunarea Braila (echipa secundului nationalei Costica Buceschi) se dueleaza in turneul-final four al competitiei.

A 31-a editie a Cupei Romaniei se anunta un show total. 7000 de fani sunt asteptati sa umple din nou Sala Polivalenta la fel ca la marea victorie contra Norvegiei din martie.
In premiera pentru Romania, spectatorii vor putea observa, gratie radarelor profesioniste montate de federatie, viteza mingilor aruncate de jucatoare in timpul meciurilor.
In primul meci, HCM Baia Mare si CSM Bucuresti se intalnesc vineri, de la ora 17.00, intr-o reeditare a finalei din 2015, castigata inextremis cu 18-17 de handbalistele din Maramures. In ciuda problemelor financiare de la club si de efectiv, baimarencele anunta ca vor lupta pana la capat pentru trofeu.
In cealalta semifinala, Dunarea Braila vrea sa furnizeze marea surpriza si sa se califice in prima finala din istoria clubului. Jucatoarele de la Dunare vor fi conduse in teren de Madalina Zamfirescu, centrul echipei nationale.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020