UK Bookmakers

Cristian Span: ”In componenta asta, sansele sunt destul de mici sa continuam. Sper sa fie oameni interesati sa preia clubul. N-avem nicio pretentie!”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Sport


Presedintele lui FCM Baia Mare, Cristian Span, e dispus sa renunte la fotbal, incepand cu sezonul viitor. El a spus, la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, ca spera ca, din vara, sa se gaseasca oameni interesati care sa preia clubul, in conditiile in care nici el nici ceilalti oameni de langa echipa nu cer nimic in schimb, in afara unor garantii.
”In componenta asta, sansele sunt destul de meci sa continuam. In ceea ce priveste clubul, sansele sunt destul de mari sa continue. Vrem sa terminam acest campionat si sper ca, dupa asta, sa fie oameni interesati care sa preia clubul.

Nici eu, nici ceilalti nu avem niciun fel de pretentie financiara pentru cedarea clubului. Vreau doar sa prezinte garantii.80% sunt de acord cu cei care spun ca fotbalul nu trebuie sustinut din bani publici, dar, atat timp cat n-ai o Federatie care sa te sprijine, iar taxele si impozitele cresc de la un an la altul, ma intreb care e finantatorul privat care n-are ce face cu banii, timpul, nervii si sanatatea lui si care vrea sa investeasca in fotbal? Trebuie sa fii nebun sa investesti in fotbal! Dupa nervi, stres, par carunt, bani cheltuiti, te alegi cu comentarii ale specialistilor pe Facebook”, a zis Span, la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020