UK Bookmakers

C. Span: ”AFAN stie sa protejeze doar jucatorii si sa nenoroceasca cluburile. (…) Speram ca FRF sa-si gaseasca altceva de facut decat sa ne depuncteze”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Sport


Presedintele lui FCM Baia Mare, Cristian Span, sare la gatul Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Non-amatori si la cel al Federatiei Romane de Fotbal, nemultumit ca clubul pe care il conduce trebuie sa le plateasca litigiile unor jucatori care nu au ajutat deloc echipa maramuresean. Acesta a spus, in emisiunea ”Trafic Sport”, de la Sport Total FM, ca AFAN-ul protejeaza doar jucatorii si ”nenoroceste” cluburile, iar FRF se ocupa doar de depunctari, in loc sa deconteze deplasarile din etapa, care a fost amanata dupa decesul lui Patrick Ekeng.


”Au fost si lucruri frumoase la Baia Mare, au venit unele mai putin frumoase, o sa treaca si astea.Nu sunt litigii peste litigii. Sunt doar cateva, sunt cativa care au inteles ce inseamna respectul fata de club, altii n-au inteles. Pe cei care au inteles i-am ajutat si le-am platit memoriile, au fost cam 10-11 si le-am platit ca sa nu avem probleme. La un moment dat, n-am mai putut sa facem asta si am fost depunctati. Dar sunt jucatori care nici nu merita asta. Ma refer la Gherman”.
„AFAN stie sa protejeze doar jucatorii si sa nenoroceasca cluburile. La fel si regulamentele Federatiei. Clubul n-are cum sa se apere. Am avut o discutie cu cei de la AFAN despre un jucator venit in iarna la Baia Mare, dar care nu a jucat, dar si-a cerut integral drepturile. Le-am spus ca sunt un instrument de tortura al cluburilor, iar domnisoara de acolo mi-a transmis ca ce sa ne faca daca am semnat un contract. Federatia ar trebui sa protejeze cluburile, sa faca dreptate, dar am indoielile mele…”
„Ultimele patru memorii pe care le-am avut au fost Radu Leonte, jucator care si-a incasat integral banii si care se va bucura de respect din partea clubului, Ormenisan, care si-a incasat si el banii, si inca doua memorii care au ramas neachitate: Hodor, nu am gasit suma din memoriu, dar este un jucator emblematic pentru Baia Mare si vom incerca sa i-o platim, si mai este Gherman, care este un jucator care nu a avut legatura cu clubul asta, a fost si el pe la antrenament, dar a pretins integral banii. Am incercat sa ne intelegem, sa-i achitam o parte, sa ne despartim amiabil, dar n-a vrut. O sa facem rost de bani si o sa-i platim si lui… La Leonte a fost 12.000, la Ormenisan, 10-11 mii, Hodor, 18-19 mii si Gherman, tot pe acolo, 17-18”.
„Federatia o sa ajunga sa caste ochii si, in 1-2 ani, n-o sa mai aiba cluburi afiliate. Nu se poate. Ne pui sa plecam la Arad, saptamana trecuta, ne reprogramezi, dar nu te intrebi daca avem bani. Nu ne-au platit deplasarea pentru etapa amanata. Mai mult, ne-au chemat si la Adunarea Generala ca sa votam ce? Eu sper ca Federatia sa nu mai aiba timp sa se intruneasca sau sa-si gaseasca altceva de lucru. Vad ca de depunctat pot sa depuncteze… O sa gasesc solutii sa platesc si cele doua memorii ale lui Hodor si Gherman”, a declarat Cristian Span, la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020