FCM Baia Mare continua in Liga 2. Florin Darida: ”Obiectul excluderii nu mai exista. Speram sa pornim antrenamentele de luni”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Sport


FCM Baia Mare are mari sanse sa continue in Liga 2 si in sezonul urmator, desi, la finalul precedentului, viitorul parea unul negru in ”Dealul Florilor”. Directorul sportiv al clubului, Florin Darida, a anuntat, la Sport Total FM, in emisiunea ”Fotbal la matineu”, ca presedintele Cristian Span este aproape sa ajunga la o intelegere cu un nou sponsor, iar echipa nu va mai fi exclusa din campionat, dupa ce unele litigii cu anumiti jucatori au fost stinse.
”Sunt discutii intre noul sponsor si Cristian Span. Speram sa ajunga la o intelegere.

Mai avem 12 jucatori sub contract, speram sa mai adaugam la aceasta echipa cativa jucatori tineri din Baia Mare, iar de luni vrem sa pornim antrenamentele.Dorin Toma va ramane antrenor cu staff-ul lui.In legatura cu problema excluderii noastre din campionat, litigiile au fost rezolvate, am discutat cu jucatorii in cauza, iar obiectul excluderii nu mai exista. Totul este ok, am trimis hartii si totul este in regula”.
„Noul sponsor a mai fost in lumea sportului, dar mi-a spus sa nu dezvalui numele pana cand contractul nu va fi semnat. Noul sponsor al echipei nu vrea sa tina pe nimeni cu forta, vrea sa faca o intelegere cu jucatorii, daca vor sa ramana, sa ramana, daca nu, pot sa plece fara nicio obligatie. Deocamdata, poate pleca oricine, poate veni oricine”, a declarat Florin Darida, la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024