UK Bookmakers

Coaliția ANTI-Baia Mare sabotează fotbalul băimărean!!!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Sport


După ce Direcția Națională Anticorupție a dat un semnal de salvare a fotbalului băimărean prin arestarea Primului Cetățean al Orașului, care a pretins si primit mită în schimbul susținerii Consiliului Local Baia Mare a echipei fanion a județului Maramureș FCM Baia Mare, a rămas la latitudinea cetățenilor onești din Baia Mare opțiunea ca orașul să aibă o echipă de fotbal în Liga 2.

 Confruntată cu serioase problme financiare, FCM Baia Mare a prinit din partea Comisiei de Disciplină a FRF un verdict dur: excluderea din toate competițiile organizate sub egida FRF, pentru neplata obligațiilor financiare a mai multor jucători, aflați sub contract cu FCM Baia Mare.

La prima vedere s-ar părea că vina exclusivă ar aparține (de acum) fostului președinte de la FCM Baia Mare, Cristian Șpan. Doar că lucrurile nu stau chiar așa, și asta o demostrează rechizitoriul DNA de trimitere în judecată a primarului penal Cătălin CERE-cheș, unde se arată, printre altele, că MEGA-lomanul primar, s-a anjat în susținerea financiară a echipei de fotbal, aceasta fiind și una dintre condițiile acceptării funcției de președinte la FCM Baia Mare de către Cristian Șpan.

Este clar că după arestarea primarului Cătălin CERE-cheș, pentru FCM Baia Mare, echipă care depindea în cea mai mare măsură de finanțarea de la Bugetul Local (ca de altfel 99% dintre echipele din Liga 2), urma o perioadă de tensiuni și războaie personale duse de acoliții primarului penal. În lipsa fondurilor promise, și pentru care FCM Baia Mare a avut depuse cereri de finanțare, toți iubitorii fotbalului din Baia Mare, se așteptau ca FCM Baia Mare să MOARĂ!

Singurul care a crezut și a dus stindardul mai departe a fost ACELAȘI Cristian Șpan, care în tăcere și suferință, negocia preluarea FCM Baia Mare de către un investitor privat, singurul care ar putea asigura continuitate și fondurile necesare pentru participarea în noul sezon competițional al Ligii 2. Dovadă că negocierile au fost dure și grele este și faptul că ele se află aproape de finalizare la limita începerii noului compionat.

Problemele nu sunt simple și sunt multe, dar cu încredere și optimism, și pentru ca băimărenii să aibă fotbal în Liga 2, s-a ajuns ca FCM Baia Mare să se reunească luni 25 iulie 2016 pentru noul campionat care bate la ușă. Nimic nu e sigur încă, deoarece mai trebuie câștigat recursul la Comisia de Recurs, înscrierea în campionat fiind făcută.

După alegerile locale din Baia Mare, când votanții băimăreni și-au exprimat intenția de vot și chiar au vot un PRIMAR CARE A LUAT MITĂ (dovedit), Consiliul Local și-a schimbat din temelii configurația, majoritatea absolută fiind obținută de cei care se autointitulează ”Coaliția pentru Baia Mare”.

Doar că numai ”....pentru Baia Mare” nu se pot numi atâta timp cât au început răzbunările împotriva echipei FCM Baia Mare, și jocurile POLITICE pentru ca Someșul Ulmeni (proapăt promovată în Liga 3) să își dispute meciurile de acasă pe Stadionul MUNICIPAL ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Și pentru acest lucru este ”necesar” ca Baia Mare să nu aibă echipă în Liga 2. Nu suntem chiar PROȘTI să nu vedem jocurile care se fac în acest scop.

Pe scurt, Lucian Morar vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș din partea Partidului Mișcarea Populară (a celebrului Băsescu), și-a numit mâna dreaptă a sa la conducerea echipei de fotbal Someșul Ulmeni pe Cornel Varga un  investitor de succes (culmea tot din Baia Mare), și împreună cu pseudo-ex-profesorul de istorie Iustin Talpoș din Consiliul Local Baia Mare trag sforile și pun piedici ca FCM Baia Mare să nu evolueze pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Și toate acestea vin tocmai acum când se încearcă și este la un pas de a se reuși schimbarea acționariatului la FCM Baia Mare. De ce? Pentru o ultimă încercare de a-l face pe onestul investito să se răzgândească iar FCM Baia Mare să moară.

Păi, bine măi, Coaliție pentru Baia Mare ce ești TU, te lupți PENTRU Baia Mare sau împotriva ei? Pai, Coaliția pentru Baia Mare este de fapt Coaliția ANTI-Baia Mare, doar pensionarii care plângeau în fața Primăriei că nu și-au văzut IDOLUL mai cred altceva. Coaliția pentru Baia Mare ce ești, vrei fotbal din Baia Mare sau vrei fotbal din Ulmeni????????

Pentru informarea celor care fac astfel de jocuri MURDARE (...din nou politice???), orice partidă pe Stadionul de sub Dealul Florirlor va fi boicotată de galeria băimăreană, până la suspendarea terenului. Tifoșii băimăreni nu pot fi duși cu una cu două și ei nu percutează la mizeriile voastre politice!

După ce FCM Baia Mare s-a reunit, luni 25 iulie 2016, pentru pregătirea noului sezon competițional, astăzi 26 iulie 2016, le-a fost INTERZIS accesul pe arenă, de cine credeți? NORA GHEȚIE șef serviciu SPAU Baia Mare! Adică de cea care răspunde de toate spațiile (să zicem verzi, și nu numai) din Baia Mare!!! Așa dintr-o dată...Respectuoși, echipa s-a conformat și s-a deplasat pe spațiul de pe Câmpia Tineretului, nu jucau fotbal că făceau pregătire fizică, adică alergau... ”Întâmplător” au apărut acolo un echipaj al Poliției Locale care care i-a ”invitat” frumos să părăsească spațiul aparținând domeniului personal al șefei de la SPAU, Nora Gheție. Nu mai vorbim despre atitudinea perosnalului de la Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” care dintr-o dată au devenit aroganți și stăpâni pe moșia Orașului. Și asta după ce toată iarna, patru luni de zile au fost plătiți degeaba, cîci în luna martie gazonul arăta ca după borbandamente, în condițiile în care nu am avut o iarnă grea. Au stat bine mersi pe banii băimărenilor și nu au făcut nimic, iar acum vara dintr-o dată au program până la 16, ca să boicoteze antrenamentele inclusiv a copiilor și juniorilor, și își permit să scoată din Arenă echipa care a adus atât prestigiu orașului. Păi, aduceți și voi atâta prestigiu și faimă orașului cât a adus această echipă, nu vă faceți voi stăpâni pe moșia orașului Baia Mare, să vă PERMITEȚI să scoateți afară FCM Baia Mare!!!

Dacă e să vorbim din punct de vedere legal, așa cum se invocă în aceste zile, haideți să vorbim și ce spun actele, nu? FCM Baia Mare are, astăzi, când scriem aceste rânduri, contract VALABIL, în vigoare pentru folosința în mod gratuit a Stadionului Municipal ”Baia Mare”, care își încetează valabilitatea în 27.10.2016!!! În avans, FCM Baia mare a înaintat Consiliului Local Baia Mare (sau Consiliului Local ”Cătălin Cherecheș”) o adresa prin se solicita accesul gratuit la Stadion în schimbul păstrării denumirii, culorilor alb-roșu-albastru (culorile orașului), și să inscripționeze toate echipamentele de joc, antrenamente și prezentare cu sigla orașului.

Din informațiile pe care le avem acest lucru s-a discutat în ședința Consiliului Local Baia Mare, cu promisiunea că dacă FCM Baia mare va activa în Liga 2, nu va fi nicio problemă în  a aproba acestă solicitare. Doar că de la ședința Consiliului Local și până la Stadion s-a întâmplat ceva....straniu!!! Echipa a fost dată afară de pe stadion, condiția pentru a-și putea desfășura antrenamentele fiind plata unei taxe (300 lei dacă nu greșesc)! Păi, nu vă este rușine??? Asta-i Coliția pentru Baia Mare??? Asta-i Coaliția pentru Răzbunarea lui Cătălin CERE-cheș!!!

Față de această situație absolut unicat în România, șeful galeriei băimărene ”Commando Bulldogs”, Nicu Ardusătan ne-a declarat: ” Nu renunțăm niciodată și nu suntem de acord ca altă echipă în afară de FCM Baia Mare să joace pe stadionul nostru, mai ales că noi suntem acceptați în Liga 2. Degeaba se pun presiuni politice de la anumiți politicieni, o să boicotăm toate meciurile clonelor care vin în Baia Mare. Nu știu dacă o să le placă celor de la Ulmeni, care am înțeles, că prin anumite mijloace politice, pun presiuni asupra consilierilor localisă joace numai ei aici pe stadion. O să ne fiți adversari, dragi politruci!! ”

În Baia Mare toată lumea cânta prohodul echipei FCM Baia Mare! Singurul care mai credea și spera a fost Cristian Șpan, cel care l-a denunțat la DNA pe primarul șpăgar, și care își punea gaj case și terenuri pentru un credit cu care să achite Primăriei datoriile, pentru continuare activității în iarnă. DA, am avut play-off datorită lui Șpan și DA, putem avea în continuare echipă în Liga 2 (și) datorită lui Șpan.

Astăzi, suntem foarte aproape ca FCM Baia Mare să continue în Liga 2, doar că s-a ”trezit” Coaliția ANTI-Baia Mare să saboteze fotbalul din Baia Mare!!!!


Ce au de zis suporterii???

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020