UK Bookmakers

Probleme uriașe pentru Steaua lui Gigi Becali: ”Ar trebui dezafiliată. O să iasă tărăboi mare”

Scris de Ciprian Iana. Posted in Sport


Echipa finanțată de Gigi Becali este în corzi, după ce reprezentanții MApN a somat-o să achite aproape 37 de milioane de euro drept daune pentru folosire ”ilegală” a mării Steaua București.
Dar asta este numai una dintre problemele cu care se confruntă, în aceste zile, formația pregătită de Gigi Becali. Cea mai gravă este, de departe, cea a legalității, reprezentanții CSA Steaua fiind de părere că actuala trupă bucureșteană ar activa fraudulos în Liga 1.


”Nu înţeleg de ce FRF şi comisiile care-şi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii, şi în special Comisia de Licenţiere, au permis unei nou-înfiinţate cum e SC FC SB SA să joace în prima ligă, fapt total ilegal, aşa cum specifică inclusiv regulamentele federaţiei, cum că o echipă nou-creată trebuie să-şi înceapă activitatea din ligile inferioare. Conform regulamentelor FIFA, FRF şi LPF, nu avea dreptul să afilieze SC FC SB SA în prima ligă „, a dezvăluit juristul CSA Steaua, Florin Talpan, la Digi Sport.
Citește și...
Acesta ar fi transferul anului: Budescu, la Steaua! ”Îl voi suna pe domnul Becali! Am o relație bună cu dânsul”

Fost candidat la șefia FRF la alegrile din martie 2014, Sorin Răducanu este convins că Steaua lui Gigi n-are nici un drept să activeze în primul eșalon valoric al țării. ”Conform Statutului și regulamentului de la FRF, această echipă a lui Becali trebuia nu retrogradată, ci dezafiliată! A pierdut sigla, marca și palmarescul, a pierdut tot! Nici în Liga a II-a sau a III-a nu are dreptul să activeze, trebuie s-o ia de la zero”, a precizat, pentru Libertatea, Sorin Răducanu.

Fostul fotbalist la Dinamo, Sportul sau FCM Brașov a continuat pentru Libertatea: ”FRF și LPF au o mare problemă și, sincer, nu știu pe unde își vor scoate cămașa. Cei de la CSA Steaua au dreptate, dar, pentru a câștiga, trebuie să facă valuri în ocean, nu în copaie. Adică să scrie urgent despre această situație la UEFA, FIFA și, mai ales, la Comisia Europeană. De verdictul Comisiei Europene e imposibil să mai scapi. O să iasă tărăboi mare cu licențierea acestei echipe ”fantomă”!”.

http://www.libertatea.ro/sport/probleme-uriase-pentru-steaua-lui-gigi-becali-1555647

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020