UK Bookmakers

Baia Mare cere amanarea startului Ligii 2. C. Span: ”Odata ce ai facut un compromis, cred ca trebuie sa te gandesti cum sa-i ajuti pe cei conditionati de factorul timp”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Sport


Desi a demisionat din functia de presedinte, Cristian Span asigura in continuare interimatul la FCM Baia Mare, pana cand, spune el, clubul va fi preluat de un nou actionar majoritar. Conducatorul maramuresenilor a zis, la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, ca incearca sa rezolve ultimele probleme, insa este conditionat de factorul timp, motiv pentru care cere amanarea startului campionatului in liga secunda.

Acesta nu intelege fermitatea cu care solicitarea unor cluburi este respinsa, explicand ca aceasta hotarare ar fi normala intr-o tara normala cu un campionat normal, lucru care nu se poate spune despre Romania.
”Situatia e in curs de rezolvare. Sunt foarte multe probleme acumulate si ne concentram atentia pe rezolvarea lor. Lucrurile se misca mai greu, dar, incetul cu incetul le rezolvam pe toate. Important este ca suntem in Liga 2, important e ca avem o baza de jucatori pe care ii putem aduce pentru a incropi o echipa cu care sa ne miscam cel putin pana in iarna”.
„Alaturi de alte 6-7 cluburi am facut o adresa catre FRF prin care am solicitat amanarea cu o saptamana a campionatului, asta si din cauza ca mai avem probleme de rezolvat dar si din cauza ca tintarul a fost stabilit foarte tarziu.Nu ne-a raspuns nimeni, asteptam dupa ora 18:00. Ne-am consultat si alte cluburi, am vorbit cu UTA, cu Satu Mare, colegii mei au vorbit cu Berceni, cu Suceava”.
„Referitor la ceea ce spune domnul Brasoveanu… Felul de a pune problema este normal intr-o tara normala si intr-o competitie normala. In Liga 2 si chiar in Liga 1, fermitatea cu care se trateaza astfel de situatii nu este buna, pentru ca nu avem un campionat sanatos, nu ai o baza sportiva si materiala sanatoasa si nu exista nici perspectiva de a le avea. Cred ca in momentul in care nu le ai nu-ti permiti sa fii atat de ferm. Odata ce ai facut un compromis, cred ca trebuie sa te gandesti cum sa-i ajuti pe cei care arata ca vor sa faca ceva, dar sunt conditionati de factorul timp”.
„Suntem conditionati de factorul timp. Ne-am reunit tarziu, nu avem decat 11 jucatori. Incertitudinea a indepartat jucatorii care voiau sa vina la Baia Mare. Acum, au fost demarate discutiile cu mai multi jucatori care vor putea veni la Baia Mare in urmatoarele zile. Daca FRF va decide ca nu se amana si se merge in continuare, noi vom onora competitia. Daca va trebui sa mergem la Clinceni cu juniorii, vom merge la Clinceni cu juniorii. Noi avem nevoie de timp pentru a ne rezolva problemele. Asta inseamna 2-3 saptamani.
„Avem un nou actionar, urmeaza sa se semneze actele. Si acolo suntem conditionati de timp, pentru ca sunt multe din urma care trebuie aduse la zi in asa fel incata tranzactia sa se faca intr-un mod sanatos.Din punctul nostru de vedere, lucrurile dintre noi si viitorii actionari sunt puse la punct. Urmeaza sa finalizam ceea ce inseamna partea financiar-contabila. Legat de colaborarea cu Dorin Toma, e o intrebare la care poate raspunde viitorul presidente. Eu asigur interimatul, desi mi-am dat demisia saptamana trecuta”, a declarat Cristian Span la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020