UK Bookmakers

Scandal monstru la Ploiești. Fanii Petrolului au sărit la gâtul membrilor Consiliului Local. Poliția a fost chemată la fața locului

Scris de LB. Posted in Sport


Suporterii echipei de fotbal Petrolul Ploiești au făcut scandal la ședința Consiliului Local. Supărați că discutarea proiectului de hotărâre referitor la transmiterea dreptului exclusiv de exploatare şi de folosinţă asupra mărcii FC Petrolul Ploieşti a fost amânată, aceștia au făcut un tărăboi pe cinste, informează republikanews.ro.

Chiar și Cristi Vlad, fostul jucător al „lupilor”, un tip foarte calm, și-a ieșit din fire.

Primarul Adrian Dobre a fost amenințat și i s-a cerut demisia. Atmosfera este atât de tensionată încât, pentru a fi potoliți suporterii pătimași, s-a apelat la 112.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la Palatul Administrativ pentru a detensiona atmosfera din ședința Consiliului Local. Polițiștii au ajuns, însă, prea târziu, suporterii părăsind între timp sala în care s-a desfășurat ședința.

Mai multe: http://www.libertatea.ro/sport/scandal-monstru-la-ploiesti-fanii-petrolului-au-sarit-la-gatul-membrilor-consiliului-local-politia-fost-chemata-la-fata-locului-video-1573029

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020