ACS Recea joacă la Oar în Cupa României

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Sport


La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți pentru etapa a doua a Cupei României, etapă în care ACS Comuna Recea va evolua, miercuri 24 august 2016, de la ora 17.30, la Someșul Oar (Satu Mare).
După ce a eliminat în prima fază Viitorul Ulmeni, proapăta divizionară de Liga 3 și noua echipă a lui Dorin Toma, învingând cu catgoricul scor de 3-0 chiar la Ulmeni, prin golurile înscrise de Chinde (2) și Mihai Deac, elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic, au o nouă sarcină dificilă de a elimina Someșul Oar și a se califica în turul următor al Cupei României.

Cu numai 10 zile înaintea startului noului sezon al Ligii 3, meciul se arată a fi un test important în vederea abordării startului de sezon cu cea mai bună echipă. Ca de fiecare dată fotbaliștii lui Romică Buia și Ovidiu Mic vor aborda jocul la victorie, o victorie pe care o așteaptă și suporterii din Recea, care și-au anunțat prezența  (din nou) în număr mare și la Oar.

Înainte de partida din Cupa României ACS Recea s-a impus îintr-o partidă de pregătire desfășurată la Tg. Lăpuș cu 3-1.
În partida din Cupa României de la Ulmeni, Romică Buia și Ovidiu Mic au folosit următoarea formulă de echipă: Iuliu Roșiianu – Mateaș, Lang, David, Taraczkoczi, Chinde (Pașca), Cuc, Asăujan, Valer Giurgiu (Mureșan), Adrian Ster, Mihai Deac (Sabadâș).

Mult succes ACS Recea!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021