UK Bookmakers

2 echipe din județul Maramureș o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox Race din Cluj-Napoca

Scris de SB. Posted in Sport


Doua echipe din județul Maramureș au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox Race.

Dodge Charger ’69 și CondoMobil P1000 sunt echipele din Maramureș, care vor reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.


Ce este Red Bull Soapbox?

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11.00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

Vezi toate echipele pe redbull.ro/soapbox
Urmăriți cursa live pe Sport.ro.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020