UK Bookmakers

ACS Recea s-a impus cu 4 – 0 în deplasarea de la Negrești Oaș

Scris de IR Rosiianu. Posted in Sport


Cu exact o săptămână înainte de începerea campionatului, ACS Recea a mai susținut un nou meci de verificare, de data aceasta în compania oșenilor de la Oașul Negrești Oaș.
Un nou meci, o nouă victorie pentru elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic.
Încă una mai bine spus, după ce echipa s-a întărit bine cu jucătorii rămași fără contract de la FCM Baia Mare.
Așadar, de data asta un nou meci în județul vecin Satu Mare, parcă pentru a pregăti terenul pentru meciul cu cei de la Recolta Darolț, acolo unde vor juca primul meci oficial, în prima etapă a Seriei a 5-a a Ligii a III-a.


După victoria fără istoric cu 12 - 0 din etapa secundă a Cupei României acasă la sătmărenii de la Someșul Oar, cei din Recea s-au impus acum cu 4 - 0.
La pauză scorul era 2 - 0, după ce Viorel Chinde și Mihai Deac au adus liniștea în tabăra maramureșenilor.
După pauză au marcat jucătorul din Coasta de Fildeș Sege Bawa Aloin Nabeu și David Sergiu, consfințind astfel un nou meci fără înfrângere a elevilor lui Buia și Mic, veste bună înaintea începerii campionatului.
Prima repriză a fost începută pe formula Alin Bota - Pașca Bogdan, Lorand Lang, Urs Marian, Mureșan Dănuț, Alin Cuc, Gherman Vlăduț, Viorel Chinde, Valer Giurgiu, Deac Mihai și Adrian Șter.
La pauză a intrat portarul Iuliu Mihail Roșiianu, cel mai tânăr jucător de la ACS Recea, cel care în meciul cu cei de la Someșul Oar a marcat primul său gol oficial pentru ACS Recea, din penalty, astfel ajungând la cel de-al 11 - lea din carieră.
Pe parcursul reprizei secunde ai mai intrat și jucat Serge Bawa Aloin Nabeu, David Sergiu, Petrică Mateiaș și Gherghel Mihai.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020