UK Bookmakers

ACS Recea s-a impus cu 5 – 1 (2 – 0) in amicalul cu Victoria Carei

Scris de IR Rosiianu. Posted in Sport


Victoria i-a fost dedicată antrenorului secund, Ovidiu Mic, care și-a serbat cu o zi înainte ziua de naștere


Până acum maramureșenii s-au impus în toate cele trei meciuri disputate cu echipe sătmărene. Au învins în etapa secundă a Cupei României echipa Someșul Oar cu 12 – 0, cu 4 – 0 s-au impus în fața celor de la Oașul Negrești Oaș, iar acum au surclasat cu scorul de 5 – 1 Victoria Carei. Ca un făcut, la finele acestei săptămâni, primul meci oficial va fi disputat tot în județul Satu Mare, la Recolta Darolț, în prima etapă a Seriei a V-a a Ligii a III-a.

Jucătorii de la ACS Recea s-au impus cu scorul de 5 – 1 în fața sătmărenilor de la Victoria Carei, legând astfel trei victorii, din tot atâtea meciuri împotriva a tot atâtea echipe din județul vecin.
La pauză scorul a fost 2 – 0, după golurile marcate de Viorel Chinde și Adrian Șter.
În a doua repriză Deac Mihăiță a înscris de două ori la rând, pentru ca Viorel Chinde să marcheze iarăși, astfel confirmând forma bună în care se află.
După primul gol al lui Deac, când scorul era deja 3 – 0 gazdele au reușit să reducă din handicapul de pe tabelă, când mezinul echipei, portarul Iuliu Roșiianu, introdus la pauză, n-a mai putut să pareze șutul din marginea careului a unui atacant.


A fost un nou meci de verificare cât se poate de util înainte de prima etapă a Seriei a V-a a Ligii a III-a, meci ce se va desfășura tot în deplasare, tot cu o echipă sătmăreană, Recolta Darolț.
Antrenorii Romică Buia și Ovidiu Mic – căruia i-a și fost dedicată victoria, de ziua lui – au început acest meci în următoarea formulă de joc: Alin Bota – Bogdan Pașca, Lorand lang, Marian Urs, Alin Cuc, Vlăduț Gherman, Viorel Chinde, Valer Giurgiu, Lorin Rațiu, Mihai Deac și Adrian Șter.
După pauză au intrat portarul Iuliu Mihail Roșiianu, Dănuț Mureșan, Petrică Mateiaș, Mihai Gherghel, Raul Taraczkozi, Darian Săbădăș și jucătorul de culoare din Coasta de Fildeș, Serge Bawa Aloin Nabeu.
Una peste alta, un nou meci și o nouă victorie, echipa ACS Recea nemaicunoscând înfrângerea în niciun meci amical disputat, dar nici în cele două oficiale din Cupa României de când s-a întărit cu 7 (șapte) jucători de la desființata FCM Baia Mare.
Aceștia sunt portarii Alin Bota și Iuliu Roșiianu, împreună cu jucătorii de câmp Marian Urs, Vlăduț Gherman, Valer Giurgi, Mihai Deac și Adrian Șter.
Din aceștia doi sunt juniori, Iuliu Roșiianu având numai 17 ani jumătate, astfel fiind cel mai mic din lot și Adrian Șter, cu 18 ani jumătate.

Rezultatele de până acum din cele două meciuri oficiale de până acum, ambele în fazele de început ale Cupei României:
Viitorul Ulmeni – ACS Recea 0 – 3
Someșul Oar – ACS Recea 0 – 12

Rezultatele meciurilor amicale disputate înainte de începerea campionatului:
ACS Recea – Victoria Checiș 9 - 1
FC Nyirbatori (Hu) – ACS Recea 0 – 0
Lăpuș Tg Lăpuș - ACS Recea 1 – 3
Oașul Negrești Oaș - ACS Recea 0 – 4
Victoria Carei – ACS Recea 1 – 5

Așadar, 34 de goluri marcate și numai 3 primite de când echipa s-a întărit cu fotbaliștii băimăreni, fapt care spune multe și despre calitatea celor doi portari, care s-au pregătit la FCM Baia Mare cu fostul mare portar Mihai Ștețca.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020