UK Bookmakers

Duș Rece (a)! Recolta pierde la debutul în liga a 3-a după ce a condus cu 1-0 la pauză!

Scris de Florin Cristian Muresan . Posted in Sport


Așa cum ne așteptam a fost sărbătoare mare la Dorolț sâmbătă după amiază. Lume multă la debutul echipei Recolta în liga a 3-a, o bază sportivă renovată, un teren impecabil cum nu au multe formații din eșalonul secund și penste toate o echipă tânără și ambițioasă cu un antrenor recunoscut pentru rezultatele deosebite obținute până acum la nivel de juniori, la LPS Satu Mare.

Iar la primul meci din eșalonul trei, Recolta Dorolț s-a duelat cu o altă echipă comunală, venită de la Recea…O echipă însă cu ceva mai multă experiență cu jucători trecuți și e la liga a 2-a și cu un fost internațional pe bancă, Romulus Buia. FRF a trimis la acest meci un ecuson FIFA, pe clujeanca Teodora Albon, cea care în urmă cu două săptămâni conducea finala mică a turneului feminin de fotbal de la Rio dintre Brazilia și Canada.

Prima lovitură a meciului a fost dată de  Barakonyi Balazs, cel mai tânăr fotbalist legitimat la Recolta, la o grupă de copii în vreme ce extrem de emoționat , primarul Mihai Găman ne povestea cu drag cum în urmă cu zece ani a dat și el lovitura de debut a primului meci jucat în vecini, la Dara.

Meciul a fost unul plăcut cu un fotbal de calitate oferit de cele două formații. După inerentele emoții dela începutul partidei , gazdele au pus stăpânire pe joc și au apărut astfel și ocaziile la poarta veteranului Bota.

Prima ocazie a Recoltei i-a aparţinut atacantului Daniel Pop, dar şutul de pe stânga a fost reţinut fără probleme de portarul vizitator (min. 8). Apoi, Mureşan a şutat puţin pe lângă poartă, din careu (min. 23). Pop s-a mai remarcat cu o lovitură de cap, dar mingea a fost scoasă de la vinclu (min. 38). Portarul nostru a avut o intervenţie excelentă la şutul lui Şter (min. 40). Recolta avea să încrie primul gol în eşalonul al treilea înainte de pauză. După o acţiune colectivă, Lauruk a centrat excelent de pe stângă, balonul a ajuns la piciorul lui Meşter, cel care a modificat tabela (min. 43).

Din păcate însă în partea secundă, două erori aveau să întoarcă decisiv soarta meciului…Prima în minutul 50 când după o lovitură liberă de la 20 m, Deac a găsit breșa din zidul Recoltei și a egala…Apoi în minutul 75 Jakkel trimite neinspirat o pasă în spate, Csik e prins pe picior greșit și Deac înscrie din nou din interiorul careului. 1-2.

Doar că la 1-1 , Bîgiu un atacant extrem de activ, cedat poate prea ușor de Olimpia, a avut o bară în minutul 66…Și , cum ar fi fost oare dacă…mingea ricoșa în plasă!În ultimul minut Ionescu a avut șansa egalării dar s-a bâlbâit la marginea careului și fundașii oaspeților au reușit să l blocheze!

”Asta este…Am jucat bine, îi felicit pe băieți dar lipsa de experiență a fost decisivă. Sunt convins că acești băieți vor crește în joc de la meci la meci și vor veni i punctele. Am întâlnit una dintre echipele bune ale seriei. Noi din șapte ocazii am dat un gol, ei din patru au dat două…Păcatele tinereții” a punctat prof. Mihai Sabău.

Etapa următoare, Recolta joacă sâmbătă la Sănătatea Cluj Napoca.
 

– Dorolţ: Oşan – L. Vincze, Rebegea, M. Csik, Lauruk, N. Meşter, L. Moldovan, A. Şimon, A. Mureşan, D. Pop, Bîgiu. Rezerve: Rapolti, D. Vincze, Toma, Ionescu, Jakkel, Mandi, Goţ. Antrenor: Mihai Sabău.

– Recea: Bota – Paşca, Lang, Gherman, Chinde, Cuc, Giurgiu, Şter, Deac, Urs, Raţiu. Rezerve: Roşianu, Mateaş, Sabadaş, Taraczkozi, David, Ciuntu, I. Mureşan. Antrenor: Romulus Buia.

 

SERIA V

FC Bistriţa – Unirea Jucu    2-1

Gaz Metan Mediaş II – Sănătatea Cluj    1-1

CS Iernut – ASA Târgu Mureş II    3-4

Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir    1-0

Viitorul Ulmeni – CS Oşorhei    0-0

Recolta Dorolţ – ACS Comuna Recea    1-2

AFC Hermannstadt – FC Zalău     1-0

Unirea Dej a stat.

http://satumaresport.ro/dus-rece-a-recolta-pierde-la-debutul-in-liga-a-3-a-dupa-ce-a-condus-cu-1-0-la-pauza/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020