UK Bookmakers

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică la meciul de baschet

Scris de JMM. Posted in Sport


Miercuri 05 octombrie 2016, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de baschet dintre echipele BCM Olimpic Baia Mare şi SCM BC Timişoara, din cadrul Cupei României la Baschet Masculin. La această competiţie organizatorul preconizează participarea unui nr. de 1000 spectatori.
         Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la această manifestare publică, prin măsuri specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii.
         De asemenea jandarmii vor lua măsuri de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional dar şi infracţional.


În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :
RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:
Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Maramureş informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Este interzis accesul în sala sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
De asemenea Jandarmeria recomandă participanţilor:
                     - să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
               - să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori,
                               - să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020