UK Bookmakers

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal

Scris de JMM. Posted in Sport


Sâmbătă, 19.11.2016, între orele 14:00-16:00, pe Stadionul Comuna Recea din localitatea Săsar, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.S. Comuna Recea şi C.S. F.C. Zalău, meci de campionat, etapa a XIII-a din Liga a III-a.
         Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la această manifestare sportivă, prin măsuri specifice, pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii.
         De asemenea jandarmii vor lua măsuri de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional dar şi infracţional.


În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :
RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:
Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Maramureş informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă astfel de obiecte, care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Totodată, Jandarmeria recomandă participanţilor la această manifestare sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019