UK Bookmakers

Recea termină turul campionatului pe locul 2!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Sport


Liga 3 seria C5: ACS Comuna Recea – Gaz Metan Mediaș II 3-0 (0-0)

Bucurie mare la Recea după victoria categorică din ultima etapă a turului, 3-0 împotriva echipei Gaz Metan Mediaș II. Partida s-a desfășurat aproape exclusiv la o singură poartă, cea a lui Cristea, cu două mici excepții din prima repriză când Lupu a irosit două ocazii la poarta lui Bota. Prima în min.2 când a șutat în plasa laterală, iar a doua în min.23, când a scăpat singur cu Bota, portarul recean reușind să salveze în extremis.

În rest partida s-a desfășurat în jumătatea de teren a medieșenilor, terenul înghețat și acoperit cu zăpadă punând în dificultate jucătorii celor două echipe. Până la urmă cei care au fost mai ambițioși și au reușit să controleze mingea au fost elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic.

După 0-0 la pauză, în partea a doua s-a produs inevitabilul, ACS Comuna Recea reușind să înscrie de trei ori în poarta nefericitului Cristea. Prima dată în min. 48 când Deac angajat foarte bine în careu de Cuc reușește să deschindă scorul învingându-l pe Cristea cu un șut plasat:1-0.

În min 82 Pașca centrează foarte bine de pe partea dreaptă a atacului, iar Deac reușește un eurogol din forfecă, din interiorul careului trimițând mingea sub bară: 2-0.

La ultima fază a meciului, în min.90 Adrian Ster scoate foarte bine o minge la șut și Asăujan îl învinge pe Cristea stabilind scorul final:3-0.

Cu această victorie, ACS Comuna Recea ajunge la 11 meciuri (din 15) fără înfrângere, 9 victorii și 2 egaluri, reușind să relanseze campionatul, urcând pe locul 2 al clasamentului la doar 4 puncte de liderul AFC Hermannstadt.

Costel Hanc (antrenor Gaz Metan Mediaș II):”Acest joc mi-a lăsat o impresie destul de bună. Copiii au încercat să se apere grupat. La momentul acesta atâta pot, nu sunt experimentați. Am întâlnit o echipă mult mai experimentată ca noi, s-au adaptat mai bine la condițiile meteo și una peste alta rezultatul este meritat chiar dacă scorul este un pic prea aspru. După situația din teren meritau să câștige dar nu la un așa mare scor. De la aceasta echipă se așteaptă să crească jucătorii tineri din Mediaș, jucătorii tineri pe care încercăm să-i aducem din alte părți, să aibă continuitate jucătorii de la echipa mare care nu prind lotul și să crească în valoare, să avem soluții pentru echipa mare. În acest tur de campionat au debutat doi juniori la prima echipă, care au jucat la echipa a doua: Darius Olaru și Răzvan Trif. Din fericire pentru ei și pentru noi sunt în lot la echipa mare pentru următorul meci cu Dinamo, le dorim succes. Pe viitor așteptăm să crească și alții. E greu să-mi fac o impresie despre ACS Comuna Recea, după un așa teren. Prin prisma rezultatelor sunt acolo în față, cred și sunt convins că au avut un parcurs bun, dar având rezultatele care le au cred că pot să fie o candidată la promovare. Pentru noi urmează o vacanță binemeritată și așteptăm returul cu aceiași încredere.”

Romulus Buia (antrenor ACS Comuna Recea): ”Nu mă așteptam să terminăm turul de campionat pe locul 2, dar sincer să spun după câteva etape care au trecut de la începutul turului băieții și-au dat drumul la joc și este numai meritul lor, pentru că au muncit în fiecare meci până la capăt. Noi jucăm fiecare meci la victorie și asta a făcut ca ultimele meciuri să le câștigăm și să relansăm campionatul. Noi vom continua să mergem pe aceiași linie, să sperăm că vom face o pregătire bună și să începem returul pregătiți.Pentru noi urmează o pauză binemeritată, și în retur vom lua fiecare meci în parte. Să vedem cum va decurge pregătirea de iarnă.Dar meritul este al băieților, s-au dăruit la fiecare meci și sperăm să avem același parcurs și în retur.Jucătorii care își încheie contractele în această iarnă vor discuta cu conducerea, să vedem, sper că le-a plăcut aici și sper să continue.”

Florin Gherasim (președinte ACS Comuna Recea): ”Am terminat turul de campionat pe locul 2, ne gândim la promovare. Dacă mai vin niște oameni de bine alături de noi, ne gândim la promovare. În momentul în care mai avem niște susținători financiari, ne gândim să atacăm promovarea.Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Primăria Recea, sunt cei mai mari sponsori, care ne ajută financiar.Suntem o echipă care ne-am onorat toate obligațiile financiare față de jucători și sperăm să ne ținem în continuare promisiunile făcute față de jucători. Le doresc jucătorilor Sărbători Fericite și să se gândească să mai stea returul de campionat, până promovăm în Liga 2, și sigur nu vor mai pleca de la noi”.

Octavian Pavel (primar comuna Recea): ”Un tur de campionat extraordinar pentru băieți, felicitări băieților, felicitări conducerii. Se poate...Și dacă ne ajută Dumnezeu la finalul campionatului vom termina pe locul 1. Cu siguranță că Recea își dorește promovarea în Liga 2. Pentru Recea urmează victorii în rând la toate echipele. Haide Recea!”

ACS Comuna Recea – Gaz Metan Mediaș II 3-0 (0-0)

Stadion Comunal Săsar

Au înscris: Deac (min.48, 82), Asăujan (min.90)

Arbitrii: Gabriel Almaș (Zalău), ajutat la cele două linii pe Iosif Adrian Nasc (Cluj Napoca) și George Suciu (Cluj Napoca).

Observatori din partea FRF: Dan Jiga (Bistrița) și Attila Birtalan (Crasna-Sălaj).

ACS Comuna Recea: Bota – Pașca, David, Urs, Gherman, Chinde (Sabadâș), Cuc (Asăujan), Lang, Mureșan (Taraczkozi), Ster, Deac (Giurgiu). Rezerve: Roșiianu – Rațiu, Serge. Antrenori: Romulus Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

Gaz Metan Mediaș II: Cristea – Stanciu, Pușcatu, Pop, Trif (Săvuț), Călăuză, Ignat, Țili (Iorga), Predescu, Zaharia, Lupu. Rezerve: Cîmpianu – Poran, Madac. Antrenori: Costel hanc (principal), Mihai Moraru (secund).

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019