UK Bookmakers

Jandarmeria Maramureş va asigura măsurile de ordine publică cu ocazia sărbătorii religioase, Bobotezul Domnului şi la un meci de baschet

Scris de JMM. Posted in Sport


Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestările religioase organizate şi desfăşurate cu ocazia Bobotezei, militarii jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor activităţi organizate în zona lăcaşurilor  de cult  de pe raza judeţului nostru precum şi pe timpul desfăşurării meciului de baschet dintre B.C.M. Olimpic Baia Mare şi  C.S.M. Oradea, din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.


       În perioada 06-05 ianuarie a.c., Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului, organizează manifestări religioase cu ocazia Botezului Domnului, manifestări la care va  participa un public numeros.
       La nivelul municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, slujbele se desfăşoară la lăcaşurile de cult din cele două localităţi,  preconizându-se participarea un număr mare de persoane.
       În 07 ianuarie a.c., începând cu ora 17:30, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din          Baia Mare, se va desfăşura meciul de baschet dintre echipele B.C.M. Olimpic Baia Mare şi  C.S.M. Oradea, din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.
       Misiunile jandarmilor la manifestările religioase, au în vedere, în principal protecţia participanţilor, sprijinirea personalului lăcaşurilor de cult în îndrumarea cetăţenilor către zona de împărţire a apei sfinţite, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.
       Jandarmii maramureşeni îi sfătuiesc pe participanţii la manifestările sportive să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori şi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.
       Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în Sala Sporturilor "Lascăr Pană"  astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
       Este interzis accesul în sala de joc cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
       Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta sălii sportive.
      Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.   

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019