UK Bookmakers

Beatrice Romanescu, in studioul Sport Total FM: „Romania a reusit ce nu a reusit nicio tara din Europa”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Sport


Beatrice Romanescu, managerul Federatiei Romane de Tenis de Masa, a fost prezenta in studioul Sport Total FM si a vorbit despre performatele sportivilor romani, dar si despre problemele tenisului de masa.
In aceasta saptamana, echipele masculine si feminine ale Romaniei s-au calificat la Campionatele Europene de tenis de masa, care se vor desfasura in luna septembrie, in Luxemburg.
„Performantele sunt o consecinta a ceea ce se intampla in ultimul timp in tenisul de masa.

Este absolut firesc ca aceste performante sa vina in acest moment. Rezultatele bune la tenis de masa nu sunt de azi, de ieri. Suntem prezenti la toate competitiile de mare anvergura, la toate grupele de varsta.Masurile pe care le-am luat, s-au dovedit a fi benefice pentru sportul nostru. Avem o reglementare ca juniorii nostri sa nu plece pana la varsta de 18 ani sa joace in alte campionate din strainatate. Ne gandim ca acesti copii sa creasca precum niste oameni, sa isi termine si scoala. Conteaza foarte mult ca acestia sa fie crescuti in Romania”.


“De la 5-6 ani copilul poate veni in sala, apoi e foarte important sa vedem daca rezista in sala, daca ii place, apoi selectia antrenorului este foarte importanta. Inalta performanta presupune munca foarte multa.Performanta la cel mai inalt nivel fara bani nu exista. Toti facem eforturi. Nu am fost alesi in Federatie ca sa ne plangem. De cele mai multe ori trebuie sa gasim solutii pentru lucruri care trebuie sa se rezolve. Am gasit sponsori dispusi sa ne ajute, dar nu avem nici macar o sala care sa arate vai de capul ei ca sa o facem sa arate intr-un fel.
La tenisul de masa nu se mai pune de mult problema calificarii, ci a clasarii pe primul loc”.

“Este extraordinar ca am reusit sa invingem Olanda in ambele meciuri. Este minunat ca fetele noastre sunt pe primul loc si ca baietii au completat aceasta performanta.Romania a reusit ce nu a reusit nicio tara din Europa: castigarea titlului mondial la dublu fete. Sunt juniorii nostri. Punem o presiune extraordinara pe Europa. Daca dam chinezoaicele la o parte, suntem pe locul I.
Bucurestiul este cel mai slab reprezentant la lotul national. Sunt cluburi din tara care furnizeaza in mod constant sportivi de mare performanta. Avem in jur de o mie de sportivi legitimati si in jur de 100 de cluburi de tenis de masa.”, a declarat Beatrice Romanescu, in cadrul emisiunii “Trafic Sport”, moderata de Horatiu Sima.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019