UK Bookmakers

Echipele dispar, dar stadioanele răsar precum ciupercile: ”Va fi ultra-modern!”. În ce oraș se va ridica noua arenă

Scris de Octavian Cojocaru. Posted in Sport


Echipele dispar, dar stadioanele răsar precum ciupercile: ”Va fi ultra-modern!”. Paradoxul fotbalului românesc continuă. Am avut echipe mari când n-am avut stadioane, au fost jucători uriași când meciurile nu se dădeau la televizor, iar acum ne pedepsim” ochii urmărind jucători care, pe vremuri, n-aveau loc în Divizia C. Acum, în plin „genocid” contra cluburilor de fotbal, se construiesc noi stadioane.
Noua minune arhitecturală nu este nici în București, unde nu s-a început reamenajarea niciunui stadion, deși până în 2020 ar mai trebui să fie gata încă patru, nici în orașe care mai au echipe în Liga 1, ci la Târgoviște.Echipele dispar, dar stadioanele răsar precum ciupercile: capacitate de 12.000 de locuri

Se fac paşi importanţi în direcţia construirii unui stadion modern la Târgovişte, a anunțat jurnaldedambovita.ro. Proiectul construirii unei noi arene, de nivel european, în zona fostei unităţi militare de la gară, care ar urma să aibă o capacitate de 12.000 de locuri, a primit un avizul din partea Companiei Naţionale de Investiţii.

“Proiectul privind stadionul primeşte o undă verde extrem de importantă. Este vorba despre construcţia unui stadion ultra-modern, de nivel european, cu o capacitate de 12.000 de locuri, pentru care a fost obţinut avizul în Compania Naţională de Investiţii şi urmează să între la Minister pentru finanţare, se va organiza licitaţia şi se va semna contractul de execuţie”, a transmis Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte. Aceasta este o veste bună pentru târgovişteni, care aşteaptă cu nerăbdare ca în fosta Cetate de Scaun să apară un stadion modern, realizat la standarde europene.

Până acum, s-au construit stadioane noi la București (Arena Națională), Cluj (Cluj Arena), Ploiești (Ilie Oană), iar la Craiova și Târgu Jiu sunt deja ridicate noile arene. Se mai lucrează la stadionul formației UTA Arad, iar despre proiecte similare s-a mai vorbit la Timișoara și Suceava.

http://www.libertatea.ro/sport/echipele-dispar-dar-stadioanele-rasar-precum-ciupercile-va-fi-ultra-modern-ce-oras-se-va-ridica-noua-arena-1758040

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020