UK Bookmakers

Măsuri de ordine publică şi în acest sfârşit de săptămână

Scris de JMM. Posted in Sport


     În acest sfârşit de săptămână, jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării  competiţiilor sportive.
     Sâmbătă, 04 martie a.c., între orele 15:00-17:00, pe stadionul din localitatea Săsar, va avea loc partida de fotbal dintre echipele A.S. Comuna Recea şi Recolta Dorolţ, meci de campionat din Liga a III-a., iar  în municipiul Baia Mare începând cu orele 18:00.,  la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, se va desfăşura meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi C.S. Volei Caransebeş, din cadrul Campionatului Naţional, ediţia 2016-2017.


     Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la aceste manifestări sportive, prin activităţi specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestora, acordând atenţie măsurilor de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional.
     Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, jandarmii informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.
     De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă
     Participanţii la aceste manifestări trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator,  pe traseele către locul de desfăşurare al competiţiilor, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
      Este interzis accesul în sala sportivă sau la locul de desfăşurare a competiţiei, cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
     Jandarmeria recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
    Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020