UK Bookmakers

10-12 martie, weekend de poveste pentru Prodance 2000: spectacol, gală și seminar!

Scris de Prodance. Posted in Sport


Prodance 2000 se pregătește pentru trei zile de sărbătoare, întocmai ca în povești. Vineri are loc tradiționalul spectacol ”Bun venit, primăvară!”, susținut de copii și tineri din toate grupele școlii de dans băimărene. Sâmbătă se va derula Gala Prodance, eveniment ajuns la a noua ediție. Programul festiv va fi completat - sâmbătă și duminică - de pasionalii Cotiso și Dada, care vor susține un seminar de salsa, bachata și kizomba.


• spectacolul „Bun venit, primăvară!” are loc vineri
Vineri, 10 martie, cu începere de la ora 17.00, Teatrul Municipal Baia Mare se va umple de veselie cu ocazia tradiţionalului spectacol „Bun venit, primăvară!”. Coregrafii inedite și ţinute din cele mai colorate vor face din acest eveniment un prilej de bucurie. Copii și tineri din toate grupele de ”învățăcei” de la Prodance 2000 (grupele de vârstă 4-6 ani, respectiv 7-11 ani, fete solo, debutanți, perechi de precompetițional, tineret) vor fi protagoniștii unui spectacol menit să celebreze primăvara de afară și să aducă primăvara și în suflete.

• sâmbătă și duminică - seminar de salsa, bachata și kizomba
După ce vineri prichindeii și tinerii de la Prodance 2000 vor demonstra pe scenă ce au învățat de-a lungul antrenamentelor, sâmbătă şi duminică este timpul pentru sesiuni de perfecționare. Cotiso și Dada, de la BAILArte Dance School din Cluj Napoca, vor preda celor pasionați de ritmuri Latino lecții de salsa, bachata și kizomba.

• Gala Prodance, un eveniment ajuns la a IX-a ediție
Sâmbătă, începând cu ora 19.00, în decorul unui elegant restaurant băimărean, va avea loc a noua ediţie a Galei Prodance. Şi pentru că anul pe care îl celebrăm cu prilejul acestui eveniment a fost cel mai bun din istoria clubului nostru, nicicând gala nu a fost mai deosebită! Concerte live de muzică clasică şi pop, festivităţi de premiere,  demonstraţii de dans, surprize vor transforma gala într-un moment memorabil.

• Cupa Cetate Ardud, următoarea destinație pentru medalii
În altă ordine de idei, după un sezon competițional început pe podium la Oradea, două dintre perechile de la Prodance 2000 au evoluat la finele săptămânii precedente la Campionatul Național pe Secțiuni. Este vorba despre Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, respectiv Teodoar Trufan și Darius Frîncău. ”Cele două perechi au dansat în cadrul categoriei Open, 12-13 ani, miza pentru această participare fiind aceea de a acumula experiență în cadrul competițiilor importante, de a se acomoda cu adrenalina acestui tip de întreceri”, a menționat Lorand Ilyes - președinte al Prodance 2000. Următoarea competiție pentru dansatorii de performanță ai clubului este Cupa Cetate Ardud, concurs național.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020