UK Bookmakers

Dorinel Munteanu a revenit în fotbalul românesc. E director tehnic la CSM Școlar Reșița, club care se bate la promovare în Liga 2

Scris de LB. Posted in Sport


Fostul internațional Dorinel Munteanu revine în fotbalul românesc. Stadiul negocierilor cu CSM Reșița, club care se bate la promovare în Liga 2.
Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost numit, joi, în funcţia de director tehnic al echipei CSM Şcolar Reşiţa, din Liga a III-a, informează site-ul oficial al FRF.
    ”Îmi doresc să nu se facă nicio speculaţie, n-am venit la Reşiţa să-i iau locul antrenorului Leontin Doană şi vreau să fie foarte clar faptul că am venit să sprijin această echipă prin tot ceea ce ştiu eu. Discut foarte mult cu Leontin Doană, el este cel care ia deciziile, iar eu împreună cu staful administrativ încercăm să-i asigurăm toate condiţiile antrenorului.

Doană este cel care a promovat echipa în Liga a III-a şi încercăm împreună să ajungem în Liga a II-a. Mă bucură faptul că avem câţiva jucători tineri foarte talentaţi care provin de la centrul de copii şi juniori de la Reşiţa. Mă refer la Szijj, Bloju, Săndescu şi Muselin”, a spus Munteanu la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Cel mai selecționat fotbalist român la prima reprezentativă, campion al României cu Oțelul Galați din postura de antrenor, Dorinel Munteanu și-a dat acordul de principiu pentru a ajuta Reșița fotbalistică să redevină ce-a fost cândva, informează expressdebanat.ro!

Prezent în ultima vreme tot mai des în Valea Domanului, atât la meciurile, cât și la antrenamentele rosso-nerilor, Dorinel Munteanu a fost un excelent sfătuitor pentru tehnicianul Leo Doană și elevii săi.

Deși părea imposibil ca un antrenor cu CV-ul lui ”Munti” să accepte să lucreze la un club din al treilea eșalon al țării, primarul Nelu Popa a forțat nota, a făcut presing și, foarte probabil, a dat lovitura. Cei doi au urmărit împreună meciul de la Timișoara, dintre CSM și Ripensia (1-1), iar la final au bătut palma fericiți, chiar dacă partida s-a terminat la egalitate.

”Eu am venit de câteva etape lângă băieți, lângă Leo, pentru că vreau să ajut. Atât timp cât nu am o ofertă avantajoasă, mi-aș dori să pot ajuta echipa, să pot ajuta orașul meu, să revenim în Liga a II-a.
Dorinel Munteanu revine în fotbalul românesc. ”Am discutat despre posibilitatea de a fi director tehnic”

    Am discutat cu domnul primar despre posibilitatea de a veni director tehnic, dumnealui mi-a propus acest lucru și mâine vom stabili totul. Echipa are un antrenor foarte bun, care va rămâne în continuare și cred că mult timp de acum încolo.

Cred că Leo Doană va promova echipa. Avem șanse la promovare, am văzut un grup de jucători valoroși, am văzut șase sau șapte jucători tineri foarte buni”, a confirmat Dorinel Munteanu pentru expressdebanat.ro.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani e liber de contract după ce s-a despărţit de irakienii de la FC Zakho.

Gruparea reşiţeană e pe locul 3 în seria din care face parte, cu 33 de puncte, cu două mai puţine faţă de liderul Industria Galda şi cu unul mai puţin faţă de Naţional Sebiş.

http://www.libertatea.ro/sport/dorinel-munteanu-revine-fotbalul-romanesc-1798416

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020