UK Bookmakers

Superstitii legate de nunta

Scris de localuri-in-bucuresti.ro. Posted in Traditii


Cu totii am auzit despre aceste superstitii de nunta, unele mai amuzante decat altele, bineinteles in cazul in care facem parte din randul persoanelor ce nu suntem superstitioase. Astfel despre nunta se poate spune ca este un eveniment unic in viata noastra, si cat se poate de emotionant, insa daca privim din alta perspectiva lucurile se poate transforma intr-un eveniment haios, si plin de intamplari ce ne pun la incercare superstitiile. Unele dintre aceste superstitii sunt cunoscute de mult timp si isi au radacini acum cateva sute de ani, iar altele sunt cat se poate de ciudate si chiar bizare.

In continuare va vom prezenta si dumneavoastra cateva dintre aceste superstitii pentru a vedea daca sunteti superstitios, sau pentru a va da seaman daca aceste superstiti pot deveni realitate.

Astfel prima supersitie legata de nunta este cea conform careia trebuie sa va calcati sotul pe picior, in cazul in care sunteti mireasa, la intrarea in biserica, sau la hora ce se va face dupa ceremonia religioasa. Daca veti respecta aceasta superstitie se spune ca dumneavoastra veti fi cocosul in casa, dar nu este obligatoriu ca mireasa sa il calce pe mire, si se poate ca si mirele sa calce mireasa pe picior, si sa devina el cocosul. Bineinteles va conta cine va calca primul, si nu este necesar sa se produca o situatie haioasa din aceasta superstitie legata de faptul ca mirii se vor calca reciproc pe picioare.

In unele zone ale tarii noastre, unele fete ce doresc sa se marite, isi vor scrie numele pe talpa pantofilor miresei, si astfel se poate ca domnisoarele sa ii urmeze pasii miresei, si in scurt timp sa se casatoreasca. In acest sens este insa important ca numele sa nu se stearga de pe talpa pantofului.

In cazul in care voalul miresei se va desprinde si va carea acest lucru este interpretat ca un semn rau.

Apoi trebuie sa tii cont de faptul, bineinteles in cazul in care esti superstitioasa ca este important sa eviti sa te fotografiezi in rochie de mireasa inainte de nunta.

In incheiere, fie ca ati intrat cautand restaurante bucuresti, fie ca acesta este un site cunoscut si indragit de dumneavoastra, va dorim o zi cat mai buna si nu uitati: “sfaturi utile” este doar una dintre rubricile site-ului nostru. Cu siguranta apasand pe restul categoriilor veti gasi lucruri la fel de interesante. Restaurante unde sa va petreceti ziua de nastere, un ballroom pentru a sarbatori cum se cuvine statutul de proaspat casatoriti si cate si mai cate!

http://localuri-in-bucuresti.ro/superstitii-legate-de-nunta/?utm_source=Newsletter&utm_medium=MailDirect&utm_campaign=Superstitii+legate+de+nunta

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020