UK Bookmakers

Obiceiuri interesante – Nunta partea I

Scris de localuri-in-bucuresti.ro. Posted in Traditii


Astazi ne-am gandit sa va inseninam putin ziua cu cateva lucruri amuzante pe care cu siguranta nu le stiati despre acea traditie binecunoscuta denumita… casatorie. Asadar, stiati ca…

    In anii 1500 majoritatea oamenilor se casatoreau in Iunie deoarece isi faceau prima baie in Mai. Buchetul de flori era folosit pentru a ascunde mirosul.
    Daca mirele scapa inelul in ziua nuntii, casnicia lor va fi plina de ghinion? In consecinta, aveti grija cat consumati!
    In Egipt, familia sotiei gateste mancarea cu o saptamana inaintea nuntii, pentru ca fericitul cuplu sa se poata relaxa.
    Desi diamantul este bijuteria cea mai cautata pentru inele de casatorie, safirul este de fapt piatra care aduce fericire in casnicie?
    In statele unite se consuma 17 tone de aur zilnic, pentru realizarea de inele de casatorie.
    Recordul pentru “Omul prezent la cele mai multe nunti” este detinut de un domn din Malaezia. Acesta a participat la peste 1000 de nunti. Va dati seama cat a cheltuit pe cadouri?
    Secretara Jannene Swift s-a casatorit in 1976 cu o… piatra. Cred ca sarutul de la final a fost putin cam… rece. Sunt curios cum a fost noaptea nuntii!
    Motivul pentru care viitoarea sotie sta in stanga mirelui este mai putin religios si mai mult… de nevoie. In zilele de demult, mirele avea nevoie de mana dreapta pentru a se lupta cu… petitorii.
    Termenul “cavaler de onoare” este preluat din Scotia. In vremuri de demult, mirele isi rapea viitoarea sotie iar prietenul cu cel mai bun “rezultat” era considerat… “best man!”
    In Finlanda, sotiile mergeau din usa in usa pentru a strange cadourile de nunta intr-o fata de perna. Acestea erau acompaniate de un domn mai in varsta bineinteles casatorit, acesta semnificand o lunga casnicie.

http://localuri-in-bucuresti.ro/obiceiuri-interesante-nunta-partea/

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020