UK Bookmakers

Vineri este Ignatul. Ce trebuie să ştii despre carnea de porc

Scris de Laura Negoiţă. Posted in Traditii


Autorităţile atrag atenţia cumpărătorilor să nu achiziţioneze carne de porc pentru masa de crăciun din locuri neautorizate. Dacă totuşi o fac, neapărat să controleze carnea în laboratoarele specializate.

Pieţele încep să se aglomereze de clienţii în căutare de bunătăţi de crăciun.

Dacă în jurul Bucureştiului, preţurile sunt încă negociabile, la piaţă un kilogram de pulpă este 19 lei, iar cel de ceafă 24 de lei.

Reprezentanţii Autorităţii Sanitar Veterinare se află în control. Ei atrag atenţia cumpărătorilor să nu achiziţioneze carne de porc din locuri neautorizate şi să efectueze neapărat analizele de rigoare la laboratoarele specializate ca să nu se trezească cu surprize mai târziu.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/vineri-este-ignatul-ce-trebuie-sa-stii-despre-carnea-de-porc-1072903.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019